DEN ANNORLUNDA SEMESTERN
”INGEN LYX – BARA ÄVENTYR ”

Landet lite längre bort med över 7000 öar, men där endast 800 är bebodda, erbjuder allt från modern storstadsmiljö (Filippinernas huvudstad Manila med över 13 miljoner invånare) till orörd tropisk natur. Ute i den stora arkipelagen finner man lätt vackra stränder och inte minst tropisk vacker natur, på platser dit turisten ännu inte nått. Möte med ortsbefolkningen och du får en inblick i deras vardagsliv!

PROGRAM 2019 Mars
Från Manilla åker vi med buss och båt till ön Mindoro. Det är här på Mindoro vi presenterar olika typer av aktiviteter som t.ex. djungelutflykter, båtutflykter, flodtur, besök i några Filippinska byar med livsglada människor som lever mycket spartanskt. Höjdpunkten är med all säkerhet, besök i en mangyanby. Mangyaner finner vi med hjälp av lokala guider (guider som ingick i filmteamet när mangyanfilmerna spelades in) Mangyanfolket är ur invånare som än i dag lever på stenåldersnivå. Vi strävar efter att aldrig besöka samma mangyaner två gånger, vilket gör att de troligen aldrig tidigare sett vita människor. Här bor vi i bungalow med bra standard.
För de dyk-intresserade anses Mindoros vatten vara ett av Asiens bästa.

Från Mindoro åker vi med Flyg till ön Cebu och vidare med Minibussar till Malapascua/Bantayan. Den erkänt vackraste ön i denna del av världen. Här stannar vi i fyra dygn+4. En liten men orörd ö med småmysiga restauranger och fina barer och lugn och ro, båtutflykter m.m. Även här bor vi i hotellrum med filippinsk standard. Det är här man blir tagen av den Filippinska atmosfären och livsglädjen, där alla lever i nuet – och tar dagen som den kommer. Sista dagen i Manilla, för bl.a. shopping på Robinson och att uppleva storstadens puls.

FÖLJANDE INGÅR:

Flyg från Kastrup – Manilla tor. inkl. mat, dryck och skandinavisk flygskatt,
Hotell och bungalow under hela vistelsen, inrikesflyg till/från Malapascua,
Buss och båt till Mindoro, transporter tor. flygplatser i Filippinerna.

Med reservation för ev. Flygskatthöjning!

Utflykter till låga priser. Mat, dryck och textilier m.m. är billigt i Filippinerna.

Mats & Mona Hoff Reseledare
Tel: 0454 – 40622, Mobil 0709-44 49 11, 0768-99 16 00
mats.hoff@oktv.se

PLANERADE TIDER:
21/3–8/4 2019 19 dagar

PAKETPRIS: 23 495: –
Enkelrumstillägg: 2 795: –
www.hoffresor.se