Hej Allaround Tours kunder,

Det är mycket som händer inom resebranschen och förändringarnas vindar har även nått vår resebyrå Allaround Tours.

Vi kommer från och med nästa år bli en mer nischad resebyrå där vi vill satsa på ett skräddarsytt sortiment för privatkunder, mindre och större grupper, likväl som företagskunder.

Vi kommer att utöka vårt samarbete med Iwona Slojka på Cross Baltica och erbjuda hållbara resor. Nästa års Allaround/Cross Baltica resa går till Litauen och Lettland, med bland annat Riga. Mer information om detta blir det under vår reseafton 27 november på First Hotell i Karlshamn, föranmälan till oss.

Vad innebär då vår förändring för er? Butiken på Drottninggatan 50 upphör från och med 1 januari 2020 och vi kommer istället att arbeta från kontor. Ni når oss fortfarande via telefon 0454-39600 eller 0706-829394, via email resor@allaround.se samt att vi kommer att ha förbokade kundbesök för att diskutera era resor.

Vi kommer fortfarande att erbjuda hotell, flyg, skräddarsydda paketresor, långresor genom Swanson’s, Jambo Tours och Lotus Travel. Vi kommer däremot inte längre att sälja charterresor, bussresor, färjor eller tåg från och med 1 januari.

Under hösten och fram till 31 december 2019 fortsätter vi dock att sälja charter och bussresor, som även inkluderar avresor under 2020. Vi kommer fortfarande att finnas till hands för er att betala för dessa resor och för utskrift av biljetter.

Vi har upphört med presentkortsförsäljning. Ni som har presentkort som fortfarande är giltiga hos oss, kommer att kunna använda dem även nästa år och framåt. Dock blir utbudet annorlunda. Så önskar ni att boka en charter, bussresa eller tågresa och betala med ett presentkort, ska ni boka detta i höst, även om ni inte åker förrän nästa år.

Ovan ändringar är nödvändiga att göra för att vi fortfarande ska kunna ha kvar en resebyrå i Karlshamn. Jag hoppas att ni vill fortsätta att boka hos oss och behöver ni hjälp med att boka charter eller buss nästa år, så tveka inte att höra av er. Vi hjälper er då att komma i kontakt med andra bra och pålitliga resebyråer.

Tack och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

 Malou och Charlotte