Hej Allaround Tours kunder,

Det är mycket som händer inom resebranschen och förändringarnas vindar har även nått vår resebyrå Allaround Tours.

Vi är sedan årsskiftet en mer nischad resebyrå där vi satsar på ett skräddarsytt sortiment för privatkunder, mindre och större grupper, likväl som företagskunder.

Butiken på Drottninggatan 50 upphörde från och med 29 februari 2020.  Ni når oss fortfarande via telefon 0454-39600 eller 0706-829394, via email resor@allaround.se samt att vi kommer att ha förbokade kundbesök på Drottninggatan 31 för att diskutera era resor.

Vi kommer fortfarande att erbjuda hotell, flyg, skräddarsydda paketresor, långresor genom Swanson’s, Jambo Tours och Lotus Travel. Vi säljer däremot inte längre charterresor, bussresor eller tåg från och med 1 januari.

Vi har upphört med presentkortsförsäljning. Ni som har presentkort som fortfarande är giltiga hos oss, kan fortfarande använda dessa som delbetalning.

Ovan ändringar var nödvändiga att göra för att vi fortfarande skulle kunna ha kvar en resebyrå i Karlshamn. Jag hoppas att ni vill fortsätta att boka hos oss och behöver ni hjälp med att boka charter eller buss, så tveka inte att höra av er. Vi hjälper er då att komma i kontakt med andra bra och pålitliga resebyråer.

Tack och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

 Malou och Charlotte