golfresor

Golfresor

Allaround Tours skräddarsyr era golfresor, både i Sverige och utomlands. Vi kan erbjuda det mesta för såväl nybörjaren
som den riktigt erfarne. Från lyxboende till lite enklare alternativ och resor till fjärran länder med riktigt bra golf bara några
timmar bort. Välkommen till Allarounds golfupplevelser.

Golfa i Sverige vid Sveriges bästa golfkust i Blekinge!

8 klassiskt svenska banor av helt olika karaktär. Parkbana- , kuperad eller öppen? Skog eller lantlig miljö? Hav, kust eller skärgård?
Alla med inslag av Blekinges ekdungar och stenmurar… Du väljer vilken du vill spela först!

Solvesborg Golf Club anong the blekinge coastline

SÖLVESBORGS GK
Längs kustbandet hittar du denna välskötta golfbana vars hjärta klappar lite extra för den kvinnliga golfaren. Klubbhusområdet bjuder mer än golf.

Boa Golfklubb Olofström

BOA OLOFSTRÖMS GK
Golfbana i vackert naturlandskap där du spelar en utmanande bana i avstressande miljö, – långt från stadens måsten, jäkt och brus.

Karlshamns Golfkubb vid Mörrumsån

KARLSHAMNS GK
Vid Mörrumsåns dalgång, fint inbäddad i barr och lövskog hittar du Blekinges största anläggning – varav 18 hål rankas som Sveriges mest klassiska.

Ronneby Golfklubb i Ronneby Brunnspark

RONNEBY GK
Som en förlängning av Ronneby Brunnspark ligger denna bana som en obestridigt vacker parkbana där du efter spelet även kan dricka brunn.

Leråkra Golfklubb, en familjevänlig 12-håls bana

LERÅKRA GK
12 – hålsbanan som förespråkar att golf ska vara familjevänlig och prisvärd – utan att det blir för uppstyltat och kravbetingat.

Karlskrona Golfklubb är en anrik golfklubb mitt i Blekinges skärgård

CARLSKRONA GK
Anrik golfklubb med kunglig glans mitt i den Svenska skärgården. Banan är placerad i ett fantastiskt naturreservat som bjuder ekdungar och brygga.

Nicklastorp Golfklubb i Blekinge

NICKLASTORP GK
Familjär golfklubb med entreprenörsanda med passion för nytänkande och utveckling. Banan är utmanande både för kropp och tanke.

Trummenäs Golfklubb i Blekinge

TRUMMENÄS GK
En golfklubb med känsla för det sportsliga, idrottsliga och med ett erbjudande om en vacker omgivning där havet möter greener och fairways.