konferens i blekinge

Möten och Konferenser i Blekinge – Sveriges trädgård, underbara vatten!

Möten och konferenser i Blekinge är en ren njutning för både kropp och själ. Här får du och dina mötesdeltagare den arbetsro och inspiration som har svårt att infinna sig på ”hemmaplan”. Här finns vandringsleder, världsberömt fiske, jakt, Sveriges bästa Golfkust, Skärgården, ålagillen, historiska museum för gamla veteranbilar samt mc och natursköna Eriksberg – Nordens största safaripark. samt. Här finns alla möjligheter att
skapa ett lyckat och givande möte!

Vi kan vi ordna alla sorters bokningar som resor till och från Blekinge, boende, bokning av konferenser, aktiviteter,
rundturer och transporter.

Vid ett möte i Blekinge lovar vi omsorg utöver det vanliga, från första telefonsamtalet till mötet i receptionen, i restaurangen samt under eventuella behandlingar på de spa som finns och under aktiviteter och events. Konferenser i Blekinge, Sveriges trädgård Vi finns på plats, nära dig!

Grupp eller Konferens, Sverige eller utomlands?

För er som vill resa lite längre erbjuder vi givetvis också resor utomlands för större grupper eller/och med en kombinerad konferens. Vi bokar och planerar er hela vistelse för er maximala upplevelse. Två förslag för resmål är golfbanan The New Woll i Skottland – ”Golfbanan som varje golfare måste spela” eller underbara Litauen för historia och kultur.
Läs mer om dessa två resor här!

gruppresa till litauen